Doprava zdarma

Jak kreativně využít komodu v ložnici ?

Ložnice je místem relaxace a odpočinku, ale často se stává místem, kde se hromadí spousta věcí. Právě zde přicházejí ke slovu komody. Tyto kusy nábytku mohou být více než jen místem pro ukládání věcí. V tomto článku vám ukážeme několik způsobů, jak komody využít kreativně a hlavně funkčně.

Knihovna a komoda v jednom

Rádi si čtete? Proč nevyužít horní plochu komody k umístění knih a spodní police k uložení oblečení nebo jiných věcí? Komoda se tak může stát praktickým místem pro vaši knihovnu.

 

Kosmetický koutek

Dámám může komoda posloužit jako ideální prostor pro kosmetiku a šperky. Pomocí zrcadla na horní straně komody si vytvořte vlastní kosmetický koutek. Můžete také použít ozdobné krabičky nebo organizéry, abyste měli ve věcech pořádek.

Koutek na psací potřeby

Pokud máte v ložnici malý pracovní kout, může být komoda ideálním místem pro uložení psacích potřeb. Uložte do něj papír, pera a další potřebné předměty tak, aby byly vždy po ruce.

Komoda jako noční stolek

Místo tradičního nočního stolku můžete použít komodu. Budete tak mít více úložného prostoru pro knihy, lampu nebo jiné osobní věci.

Skříňka první pomoci na dosah ruky

Komoda může být také praktickým místem pro vaše oblíbené spodní prádlo nebo pyžamo. Můžete ji také využít na základní věci, které ráno rychle popadnete.

Při výběru komody do ložnice je důležité být kreativní a zároveň mít na paměti praktičnost. Komody mohou být mnohem víc než jen místem pro uložení věcí - mohou se stát zajímavým a funkčním prvkem vašeho interiéru. Díky těmto kreativním nápadům si můžete vytvořit ložnici, která bude odrážet vaši osobnost a potřeby.

Ložnice by měla být místem, kde se budete cítit pohodlně a kde budete mít po ruce vše, co potřebujete. Využijte potenciál komod a dalších kusů nábytku a dosáhněte praktických a estetických úložných řešení. S trochou kreativity můžete svou ložnici proměnit v útulný a funkční prostor.