Doprava zdarma

5 praktických tipů jak vytvořit dostatek úložného prostoru v malé ložnici

I malá ložnice může působit vzdušným dojmem, pokud jsou věci správně uspořádány. Kvalita spánku závisí také na prostředí, ve kterém spíme. Pojďme se společně podívat na to, jak v malé ložnici zažít královskou atmosféru místo pocitu stísněnosti.

Postel jako úložný prostor a místo k odpočinku

Už dávno neplatí, že v posteli se dá pouze spát. Manželská nebo jednolůžková postel může být multifunkční součástí ložnice, kde můžeme nejen příjemně trávit čas, ale také, v případě postele s úložným prostorem, využívat postel k praktickým účelům. Bojíte se, že postel s úložným prostorem nebude ve vaší ložnici vypadat dobře? Tohle je mylná představa, protože v dnešní době můžeme na trhu najít postele, které jsou jak esteticky zajímavé, tak praktické, ať už se jedná o čalouněné postele nebo postele z masivu.

Noční stolky jako praktický doplněk ložnice

Noční stolky jsou důležitou součástí ložnice a nabízejí několik výhod. Tyto malé kusy nábytku se mohou stát praktickým a stylovým doplňkem, který ložnici dodá krásu a funkčnost. Jsou ideální pro ukládání osobních věcí, které by jinak mohly v ložnici způsobovat nepořádek. Můžete do nich ukládat drobnosti a nepotřebujete k tomu drahocenný prostor skříně nebo komody. Hledáte vzhledově a prostorově nenápadný noční stolek, nebo malý noční stolek s dostatkem úložného prostoru? Žádný problém, nabídka v našem obchodě je poměrně pestrá. 

Dřevěná komoda nabízí dostatek úložného prostoru.

Komody nabízejí několik výhod, které vám pomohou udržet v pokoji pořádek a přehled. Mají strukturovaný úložný prostor, který zahrnuje různé zásuvky a skříňky, které vám umožní uspořádat oblečení, ložní prádlo, knihy a další předměty. Zabráníte tak vzniku nepořádku a usnadníte si hledání věcí. Nad dřevěné komody můžete také opřít zrcadlo, čímž se komoda stane multifunkčním členem vaší ložnicové sestavy nábytku.